Dit zijn de sponsors van Ons Dorpshuis Kesteren

 

cultuur
Plus van de Pol
Stationsstraat 1-3
4041 CH Kesteren

 

Welkom bij de lekkerste PLUS van Kesteren. In onze nieuwe winkel vind je een groot assortiment en laag prijsniveau, waardoor je voor je boodschappen het dorp niet meer uit hoeft! Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan.

 HBwonen

HB Wonen

  • Kerkdwarsstraat 1 b
  • 4041 XC Kesteren

 

 

Diverse ontwerponderdelen bepalen een interieur: ruimte, lijnen, vormen, texturen, patronen en kleuren. De kunst is het spelen met accenten, wat resulteert in een sfeervol huis boordevol ruimtelijkheid en karakteristieke elementen. Bij HB Wonen in Kesteren staat u een warm welkom, persoonlijke aandacht en begeleiding te wachten.

     
 

 

 

   

 

pand Augustinus Slagerij / traiteur Hoofdstraat 12 4041AD Kesteren

Een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, waar het Ambacht met een hoofdletter geschreven wordt. Van zowel rund- als varkensvlees leveren wij vele producten en specialiteiten. Het vlees is afkomstig uit de omgeving van Kesteren. Verder is slagerij / traiteur Augustinus hét adres voor buffetten en catering; van eenvoudig tot compleet verzorgd.

 

Naamaaloos Bakkerij W. de Greef
Hoofdstraat 26
4041 AD Kesteren
Een echt familiebedrijf, zo mag je Bakkerij de Greef best typeren. In 1986 begonnen Wim en Ria de Greef in het mooie Kesteren een brood en banketbakkerij. Met hard werken en veel pioniersgeest is het bedrijf gestaag gaan groeien. Inmiddels hebben verschillende “Greefjes” een plaats in de bakkerij gevonden. Petra bestiert de winkel. Johan en Maurits bakken met veel passie heerlijk ambachtelijk brood. Herman is een enthousiaste banketbakker. Met elkaar drukken zij een heel eigen stempel op het bedrijf.
logllo

De Heerlijckheyt Catering Nedereindsestraat 27
4041 XE Kesteren

Of het nou hapjes zijn voor een verjaardag, een paar hartige taarten voor de opening van een bedrijf, broodjes voor de lunch of toch liever een kom soep? De Heelijckheyt heeft het.
Hubo Logo Zwart CMYK Hubo Kesteren
Nedereindsestraat 30a
  • 4041XG Kesteren
Bij onze winkel krijgt men persoonlijk advies voor elke denkbare klus. Met de kleine klusjes die je in huis verricht, of zaken die een grote aanpak vereisen. We helpen je graag en bezorgen en monteren indien gewenst bij je thuis, zelfs buiten de openingstijden van de winkel. Dat is service die je van ons mag verwachten!